Trekkershut / Natuurhuisje

cropped-tn-trekkershut-1-300x61
(klaproos)

Amapola is uitgerust met twee eenpersoonsbedden, deze kunnen naast elkaar gekoppeld of helemaal los worden geplaatst. Amapola is compleet met beddengoed, badjassen, handdoeken en washandjes. Verder is er een kleine aanrecht, een eettafel met 2 stoelen, een 2 pits elektrisch kooktoestel, een pannenset, bestek, borden, waterkoker, koffiezetapparaat en een koelkast, evenals een eigen terrasje met een tuintafel en 2 stoelen. Op het dak van dit natuurhuisje groeien vetplanten, door deze vegetatie is het binnen altijd koel in de zomer. Er is overigens geen verwarming in Amapola.
Om te genieten van de sterrenhemel zit er boven je bed een lichtkoepel. Natuurlijk is het mogelijk om met een verduisteringsgordijn de sterrenhemel buiten te sluiten.
Maak je gebruik van de wellness faciliteiten wat is er dan heerlijker om vanuit de sauna enkele meters te lopen en zo het bed in duiken….
Je maakt gebruik van het sanitair van de minicamping incl. de gratis warme douche.
De trekkershut is onder voorwaarden toegankelijk voor huisdieren.
Roken is binnen niet toegestaan.
Voor € 7,50  per nacht (incl. stroom) is een elektrisch kacheltje te huur. In verband met veiligheid/aansprakelijkheid is het niet toegestaan zelf een kacheltje mee te brengen.

Voor het wassen van het beddengoed en handdoeken betaal je eenmalig een klein bedrag.
Aankomsttijd na 14.00 uur. Vertrektijd voor 11.00 uur.


Reacties zijn gesloten.